Kineziológus, asztrológus: Budapest, XIII. Váci út 56-58. és Nagykőrös, Dezső Kázmér u. 3.

Kérdésed lenne? Hívj bátran! +36 20 267 4846

Gyöngyház 
Budapesti és nagykőrösi helyszínen: Budapest - Kecskemét - Cegléd - Tiszakécske - Lajosmizse - Nagykőrös- Szolnok és vonzáskörzetében

Azzal foglalkozol, amit nagyon szeretsz. Megvalósíthatod a vágyaidat. Elérheted, hogy álmaid fizetése a valóságban, gyakorlati szinten is megvalósuljon. Döntéseket hozhatsz. Folyamatosan edzheted a kreativitásod. Embereket irányíthatsz. Elmondhatod: „Ez az én művem, cégem, üzemem stb.” Nap mint nap, megélheted, hogy felnéznek Rád. A kezedben futnak össze a szálak. Rugalmas a munkaidő beosztásod. Ugye, ott van a fentiek között az az ok, ami miatt Te is vezető lettél?

Ha a fent felsoroltak előnyét élvezni szeretnénk, akkor arra van szükséged, hogy folyamatosan aktív, energikus, kipihent, ötletgazdag, erős és egészséges legyél. Ehhez arra van szükség, hogy tested, szellemed és lelked folyamatosan karban tartsd. Ne várd meg, amíg valamelyik „piros lámpa kigyullad”. A gépezetnek folyamatos olajozásra van szükség.

Ehhez elengedhetetlen néhány dolog:

    Egy vezetőnek, vállalkozónak pontosan tisztában kell lennie saját képességeivel, hiányosságaival, lehetőségeivel. Erre kapásból 10-ből 9 Vezető azt mondja: Ismerem ezeket.”

Én erre azt mondom: „Nem igaz.” Mondom ezt 10 év tapasztalatával, mert ez idő alatt volt szerencsém, sok vállalkozóval, vezetővel, felsővezetővel együtt működni abban, hogy kibillent lelki illetve fizikai állapotuk, magánéletük újra harmóniába kerüljön. Ismeri néhány tulajdonságát, mondjuk azokat, amelyek nyilvánvalóak. Azután magáénak gondol néhány vágyott tulajdonságot, és teper ezerrel, hogy azokat folyamatosan be is bizonyítsa magának. És itt követi el az első hibát. Amikor úgy viselkedik, ami zsigerből nem a tulajdonsága, akkor ő negatív stresszben van. Ez igazán energiarabló.

Jön a kiégettség, kimerültséget, potencia zavar, szervi megbetegedések. Ami egy vezető számára nem megengedhető.

A Vezető, mivel nincs rálátása önmagára, gyakran nem veszi észre, ha körülötte baj van. Mire észrevesz néhány jelet párkapcsolatról, munkatársi, beosztotti viszonyról, üzleti dolgokról: az már gyakran visszafordíthatatlan. Mivel folyamatosan teljesítenie kell, ezért nem engedhetné meg a káoszt, rendezetlen magánéletet önmagának. Felbecsülhetetlen egy mozgalmas munkanap után egy puha, meleg családi fészekbe hazatérni. De ezért, mint mindenkinek, a Vezetőnek is meg kell dolgozni.

Ami nincs rendszeresen gondozva az elvadul, mint a rózsakert.
Mi a megoldás?

    Sikerre vezet, amikor egy vezető eljön személyes konzultációra, coachingra, kineziológiai oldásra.

Azt is tudom, hogy sok gyakorlatias gondolkodású ember nem szeretné, ha izomteszteléssel keresnénk meg az ő stressze forrását, mert azt hókuszpókusznak éli meg. (Pedig nem az, az izomtesztelés módszerének biológiai alapjai vannak, de senkit nem akarok meggyőzni, tiszteletben tartom.) Ezért alkalmazok olyan módszert, amivel a stresszt okozó érzelmet mégis meg tudjuk határozni és az okhoz eljutni.

A konzultációk során felszínre kerülnek az elfojtott dolgok, így azok, mivel nem raktározódnak el, nem okoznak tartós problémát.

    A másik, aminek nagy hatása van a személyes horoszkóp és numeroszkóp elkészítése.

Teljes mértékben segíti az önismeretet, megerősíti a személyiséget és segíti, hogy a céljaidat tudatosan irányítva el is érd. Mivel teljes önismeretet ad, így elkerüli, hogy olyan eszközöket alkalmazz, amelyekkel egyébként nem tudsz azonosulni.

    Párhuzamosan alkalmazni is tudjuk a fenti két módszert. A konzultációk során a felmerülő problémákra mindig úgy keresünk megoldásokat, hogy figyelembe veszem a horoszkópból és a numeroszkópból kiolvasott egyéni tulajdonságokat, lehetőségeket.

Vezető beosztású és vállalkozó klienseim önmaguk fogalmazzák meg egy idő után, milyen sokat fejlődtek. Kiteljesedett a személyiségük, magabiztosabbak, lazábbak, céltudatosabbak lettek, több jó döntést hoztak és tudatosabbak lettek. A görcsösség elmaradt, így sokkal többet értek el, mint előző években adott idő alatt. A férfiak általában azt gondolják, hogy az „ilyen helyeken” lelkizni kell.

Az én konzultációmon nincs szükség, lelkizésre. Több férfi kliens mondta az első kezelés után: „Nem is gondoltam, hogy Ön ilyen racionális, és tudatos. Ha tudtam volna, már hamarabb eljövök.”

Vegye fel a kapcsolatot velem! Szakmai tapasztalatommal segítséget nyújtok. Küldje el érdeklődését most! Kérdésére rövidesen válaszolok.

Visszajelzések korábbi kineziológiai kezelés résztvevőktől

Név:  Hanna
Foglalkozás: személyi asszisztens
Életkor:32

1.Kérem, röviden írja le, milyen probléma megoldásáért fordult hozzám?
Önértékelési problémákkal és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Szerettem volna rendbe tenni a kapcsolatomat saját magammal, és felépíteni egy egészséges, magabiztos önképet.

2.Mi az, amit szívesen megosztana másokkal, a konzultációkkal kapcsolatban?  Mit adott Önnek a kezelés/konzultáció?
Adri rengeteg fontos dologra rámutatott, amit magamtól észre sem vettem korábban, és sok mindent tanultam magammal kapcsolatban is. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam arra vonatkozóan, hogyan legyek „jóban” magammal, mik az erősségeim, amikre építhetek, és mi az, amire oda kell figyelnem ahhoz, hogy ne essek vissza. Mindent megoszthatok, ami a lelkemet nyomja vagy aggaszt, és semmit sem hagyunk megoldatlanul.

3.A mai felgyorsult világban özönlik az információ a reklám az emberekre, sokan szeretnék megtalálni azt a terapeutát, helyet, módszert, ahol segítséget kaphat.
Hogyan mutatná be –néhány mondatban – egy kereső embernek F. Deákné Balla Adrient, mint asztrológus-kineziológust és munkáját?
Úgy gondolom, hogy Adri hatalmas szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, türelmes és nyitott. Nincs olyan kérdés, probléma, amit ne lehetne megosztani vele, a segítségét kérni. Közel 10 éve rendszeresen járok hozzá konzultációra, és ez alatt az idő alatt hatalmas szerepe volt abban, hogy az énképem helyreálljon, egészséges önbizalomra tegyek szert, és felismerjem a bennem rejlő képességeket. Ez pedig hozta magával, hogy olyan eredményeket értem el ez alatt a 10 év alatt, amit annak idején el sem tudtam volna hinni magamról.

4. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak?
Próbálj ki egy konzultációs alkalmat! Adri egy megértő, kedves és végtelenül támogató személyiség, aki már az első konzultáció során is rengeteg hasznos dolgot, tanácsot tud megosztani veled, hát még ha rendszeresen jársz hozzá! Nála biztosan jó kezekben leszel! 

5. Üzenet F. Deákné Balla Adrien számára:
Hálásan köszönöm a sok-sok segítséget!

Név: :Sz. Panni
Foglalkozás: életmódtanácsadó
Életkor:60

1.Kérem, röviden írja le, milyen probléma megoldásáért fordult hozzám?
Az életem jelentős fordulópontján vagyok, voltam, és a múltban megélt érzelmek, az elengedés, a megengedés problémát okozott: válás, felújítás, házeladás, új ház vásárlása, költözés, munka(hely)váltás, teljes körű önállóságra váltás…

2.Mi az, amit szívesen megosztana másokkal, a konzultációkkal kapcsolatban? Mit adott Önnek a kezelés/konzultáció?
Magam is segítői pozícióban vagyok, ezért nem oly könnyű engem bevinni a zsákutcába: nekem is akarnom kell - itt akartam, és a tökéletes vezetést, illetve kulcsszavakat kaptam hozzá! Segített magamba nézni, és olyan mélységet bejárni, amit magamtól nem tudtam.

3.A mai felgyorsult világban özönlik az információ a reklám az emberekre, sokan szeretnék megtalálni azt a terapeutát, helyet, módszert, ahol segítséget kaphat.
Hogyan mutatná be –néhány mondatban – egy kereső embernek F. Deákné Balla Adrient, mint asztrológus-kineziológust és munkáját?
’A’ legfontosabb (szerintem!)az ’értő figyelmes hallgatás’, és jegyzetel, hogy a ’monológ’ után a segítséget kérő számára feltehesse a tökéletes kérdést. Többet kérdez, mint kijelent, és inkább összegez, majd a monológ alapján tapasztalt irányvonalban ad instrukciót. A ’gyógyulás’ folyamatát teljes mértékben rábízza a segítséget kérőre, elvárás mentesen kísér! Nagy tudással, rendszer-szerű látásmóddal, empátiával, türelemmel rendelkezik.

4. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak?
Minden rendben van! A gyógyulásra is elérkezik az IDŐ, akkor majd meglesz a konzultációs időpont, és oda is fogsz érni!

5. Üzenet F. Deákné Balla Adrien számára:
Végtelenül hálás vagyok! Elmondhatatlanul.


Név: Gábor
Foglalkozás: pedagógus
Életkor: 35

1.Kérem, röviden írja le, milyen probléma megoldásáért fordult hozzám?
Barátnőm súlyos, gyógyíthatatlan rákbetegséggel küzdött és ezzel kapcsolatban az elvesztésétől való félelmem kapcsán, majd a halálát követően a gyászfeldolgozásábankértem segítséget.

2.Mi az, amit szívesen megosztana másokkal, a konzultációkkal kapcsolatban?
 Mit adott Önnek a kezelés/konzultáció?
Lelkileg vigasztalást, megnyugvást, és erőt adtak a találkozások.
Köszönöm Adriennek azt a segítségét, hogy könnyebb volt a barátnőmet elengedni, illetve a gyászfeldolgozást könnyebbé tudta tenni a számomra.

3.A mai felgyorsult világban özönlik az információ a reklám az emberekre, sokan szeretnék megtalálni azt a terapeutát, helyet, módszert, ahol segítséget kaphat.
Hogyan mutatná be –néhány mondatban – egy kereső embernek F. Deákné Balla Adrient, mint asztrológus-kineziológust és munkáját?

A kineziológiai kezelések négyszemközt, barátságos légkörben zajlottak. Sosem éreztem a kezelések során azt, hogy egy soron következő „beteg” már ott várakozna türelmetlenül az ajtóban, hanem maximálisan rám figyelt. A kezelések során mindig jutott elég idő a felmerülő kérdések megbeszélésére. Adrienn türelmesen meghallgatta a felmerült gondjaimat, és minden esetben tudott tanácsot adni, illetve segített a számomra érzelmileg elfogadhatatlannak, feldolgozhatatlannak tűnő fájdalmamat könnyebbé tenni, Megértő,türelmesen válaszolt, még azokban az esetekben is, amikor ugyanazt a kérdést tettem fel több alkalommal is, mivel voltak bennem olyan nehezen elfogadható, feldolgozható kételyek, amik esetén szükségét éreztem annak, hogy megerősítésre kerüljenek.

4. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak?
Bátran merem ajánlani Adriennt, ugyanis biztos, megfelelő tudással rendelkezik.


Név: Sz. Enikő
Vállalkozó
 30 éves
 
Nagyon sok helyen jártam már mire rátaláltam F. Deákné Balla Adrienre.
Így voltak már korábbi tapasztalataim, de amit itt kaptam az felülmúlhatatlan.
 Azt a felkészültséget és odafigyelést és minden egyes alkalomhoz való hozzáállást.
 Számomra lélek mentő volt, mert olyan útmutatást adott illetve ad a mai napig, amit ezelőtt soha senki.
 Hitelessége és kiegyensúlyozottsága teljesen egyedülálló.
 Kineziológiai kezelésre járok hozzá, így renegeteget oldást végzünk és ezáltal minden egyes alkalom után úgy érzem, hogy sokkal jobban vagyok.
 Nálam tényleg szerteágazó problémák voltak, amik ma már csak megoldandó feladatok lettek őszinte hála Adrienek!
 Szeretettel ajánlom mindenkinek!


Név:Renáta
Foglalkozás: Pénzügyi asszisztens    
Életkor: 31
 
1.Kérem, röviden írja le, milyen probléma megoldásáért fordult hozzám?
Karrier és gyermekvállalás közötti dilemma, veszteség

2.Mi az, amit szívesen megosztana másokkal, a konzultációkkal kapcsolatban?
 Mit adott Önnek a kezelés/konzultáció?
A folyamatos konzultációk  sokat segítenek, hogy megismerjem magamat, hogyan viselkedem, hogy reagálok dolgokra és ha még nem is tudom ezeket a reakciókat megváltoztatni, akkor is már fel tudom ismerni őket és ezekből a rossz állapotokból gyorsabban ki tudom magam rántani. Adri mindig nagyon jól felismeri a helyzeteket és tudja, hogy min kell dolgozni.  Ami tavaly még dilemma volt az ma már nem kérdés.

3.A mai felgyorsult világban özönlik az információ a reklám az emberekre, sokan szeretnék megtalálni azt a terapeutát, helyet, módszert, ahol segítséget kaphat.
Hogyan mutatná be –néhány mondatban – egy kereső embernek F. Deákné Balla Adrient, mint asztrológus-kineziológust és munkáját?
Irányt mutat, de saját magamnak kell dolgozni a megoldáson. Mindig tudja, hogy milyen módszer alkalmazására van szükség, épp csak beszélgetni kell a dolgokra, vagy tesztelünk. A teszteléseket szeretem a legjobban, mert a sejtmemóriából olyan dolgokat tudok meg, amit nem tudtam volna magam megfogalmazni, de teljes mértékben igazak.
Köszönet és hála mindenért, Adri.

4. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak?
Ne hezitálj, próbáld ki és jobban fogod érezni magad.


 

Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Némelyikük elengedhetetlen a webhely működéséhez, míg mások segítenek nekünk a webhely és a felhasználói élmény javításában (nyomkövetési sütik). Ön maga döntheti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.